За нас

За Нас

Нашата мисия

Нашата мисия е да използваме въображението Ви за създаване на един уникален продукт, който ще радва притежателя си ежедневно! Нищо не казва по-добре "Ти си специален за мен" от персонализирания подарък!

Нашата визия

Независимо дали се нуждаете от помощ за избор на дизайн, проследяване на вашата пратка или имате въпроси към нас, след като сте я получили, екипът ни е насреща по всяко време чрез нашия онлайн чат!

За Нашите Клиенти

Ние сме отдадени в запазване на вашата анонимост като наши клиетни. Регистрирани сме като администратори на лични данни към КЗЛД и ви гарантираме безопасност при пазаруване от нашия сайт www.buhalmugs.com

Вие попитахте... "Какво ни прави толкова специални, за да изберете нас?"

 1. Безплатна персонализация-никакво оскъпяване на продукта при изработка по ваш дизайн!

 2. Бърза доставка-отнема не повече от 2 работни дни*

 3. 100% грантирано удовлетворение-работим здраво, за да се уверим, че ще получите вашия подарък, точно както сте го поръчали и без дефекти и забележки в качеството! Предлагаме на всички наши клиенти опция "Преглед преди заплащане", за да сме сигурни, че няма да Ви разочароваме!

*изключение се прави единствено поради официални почивни дни или доставка до адрес при населени места, в които няма офис на куриерска фирма Еконт Експрес.

Loading...